Törekszünk arra, hogy leinformálható, szervizelt, korához képest műszakilag is hibátlan gépkocsikat vásároljunk. Ezt a kereskedő partnereink részletes ellenőrzésével érjük el, amely jelentősen hozzásegít minket a hibás gépkocsik kiszűrésében.
Autóinkra 12 hónap műszaki garanciát adunk, mely a fő darabokra vonatkozik. Ez a garancia szerződés növelhető 24 hónapra, térítés ellenében. A gyári garanciák (amennyiben a gépkocsi még ebbe a kategóriába tartozik és Európai modell) természetesen szintén élnek az autókon.
Igen, minden esetben. Az általános szervizeket a későbbiekben is megoldjuk Ügyfeleinknek. A tuningolást, a karosszéria munkákat szerződött partnerünk végzi, aki rendelkezik a szükséges gyári computerrel valamint garanciát is ad a beszerelésre. Minden hozzánk beérkező autót azonnal állapotfelmérünk és igazolhatóan elvégezzük a kötelező szervizét. Amennyiben az állapotfelmérés során kollégáink egyéb hibákat észlelnek, azokat javítjuk.
Készpénzes vásárlással vagy finanszírozással. 12 évesnél idősebb gépkocsikat már nem tudunk banki szerződéssel értékesíteni, azok kizárólag készpénzes fizetéssel vásárolhatóak meg. A jogi szabályozás szerint (lízing esetében) a megvásárolni kívánt gépkocsi a bírálat időpontjában maximum 12 éves lehet és 15 éves koráig meg kell fizetni a teljes tartozást. Tehát egy 2009-es autó még finanszírozható akár 72-84 hónapra is, egy 2006-os gyártású még éppen megfelel a kritériumnak, de már csak maximum 36-48 hónapra köthető a szerződés.
Ebben az esetben is nagyon körültekintően járunk el. Kikérjük a megrendelni kívánt gépkocsi külföldi állapotlapját, információkat szerzünk az esetleges esztétikai vagy műszaki hibákról is. Szerződött partnereink egytől-egyig régóta működő autókereskedések, autószalonok, referenciákkal, magas megelégedettségi rátákkal. Továbbá referencia Önnek a rengeteg vásárlónk, aki a mai napig felkeres bennünket, ha segítségre szorulnak vagy újabb autót vásárolnának.
Az általunk kínált autókat - legyen az készletes vagy rendelt - minden esetben tőlünk vásárolja, magyar cégtől, számlával. Lízing esetén a finanszírozó bank az eladó, Ön az üzembentartó.
Külföldi gépkocsi esetében a kiajánlott ár tartalmazza a gépkocsi vételárát, a szállítási díjakat, a kötelező szerviz költségét, a műszaki vizsga és a regisztrációs adó árát, valamint a teljes külső - és belső takarítást. A vagyonszerzési illetéket, a forgalmit és a törzskönyvet minden esetben a Vevő fizeti. Egyéb extraként kért szolgáltatásaink térítés ellenében vehetők igénybe.
Külföldi gépkocsi esetén a teljes magyarországi forgalomba helyezést mi végezzük, Önnek csak át kell vennie új autóját. Magyar rendszámos autó esetében az eredetvizsgát és az átírást is elvégezzük, amennyiben igényt tart rá.
Természetesen, ezért vagyunk. Azt szeretnénk, hogy Ön is átélje azt a nem mindennapi élményt, amit egy ilyen autó képes nyújtani gazdájának. Ha megosztja velünk álmait, mi megmutatjuk a helyes utat a céljai eléréséhez. Jöjjön el hozzánk és azonnal megérti, hogy mire gondoltunk.